Over/Contact/Samenwerken

Toen ik een jaar of acht was wist ik het zeker: Ik zou schrijfster worden. Sterker nog, ik schreef een boek. Een stuk of tien pagina’s vol met een verhaal over… ik weet eigenlijk niet meer precies waar het over ging. Iets met een jong meisje dat avonturen beleefde. En ik kan me ook herinneren dat ze zich ‘op bed wierp en hartstochtelijk huilde’. Want dat vond ik zo mooi klinken.

Nu, dik dertig jaar later, is er een hoop gebeurd. Ik ben psychologie gaan studeren, omdat ik zoveel moois zag in mensen, waar ze dat zelf niet zagen, dus daar wilde ik ze bij helpen. Ik haalde certificaten in managementwetenschappen aan de Open Universiteit, omdat ik de interactie tussen mensen zo interessant vind, en ik daar het beste in naar boven wilde halen.

Ik heb verschillende werkvelden overwogen en geprobeerd, zat in meerdere besturen en commissies bij verenigingen (nu al jaren bij de hockeyvereniging, wat eigenlijk wel typisch is, want de hele familie doet aan hockey, behalve ik), en op dit moment fotografeer al jaren bijna elke dag, nu en dan in opdracht, maar bovenal uit de wens dat wat ik zie en mooi vind, in mensen, in de natuur en in de dagelijkse dingen, te vertalen naar beeld.

Daarnaast ben ik ook altijd blijven schrijven. Geen fictie meer, want het blijkt dat ik niet genoeg avonturen bedenken kon voor dat hartstochtelijk snikkende tienermeisje om een boekwerk mee te vullen. Maar net zoals ik met mijn foto’s alles dat wat me raakt om me heen vast probeer te leggen, doe ik dat tevens met woorden.

Ik vind het daarbij ook enorm leuk en inspirerend om samen te werken met anderen, met mensen met een verhaal, mensen met iets moois, mensen zoals jij.

Ik heb daar geen vooropgezet beeld bij, want ik laat me graag verrassen door elke nieuwe kennismaking, en kom samen tot een format waar we ons allebei in kunnen vinden.

Lijkt jou dat ook wat, en wil je samen met mij ontdekken wat er mogelijk is, neem dan contact met me op!

En uiteraard ben ik daar ook bereikbaar voor elke andere vraag die je me wil stellen.

Ik kijk er naar uit van je te horen!

E-mail: karin@karinvandam-nl
Instagram: Karins_momentjes 
Facebook: Karinvandam